Galbenusul se freaca cu ciocolata rasa, cu zaharul vanilat si zaharul tos. Peste compozitia obtinuta se toarna putin cate putin lapte clocotit amestecandu-se continu. Se pune in cescute de cafea, se orneaza cu frisca si se serveste fierbinte....
Retete de bauturi noi: Reteta numarul 9 din categoria bauturi calde
Se amesteca laptele cu praful de ciocolata la steamer, se toarna in pahar si se adaoga frisca. La servire in pahar se pune ciocolata rasa....
Retete de bauturi: Reteta numarul 10 din categoria bauturi calde
Se decoreaza interiorul paharului cu topping de ciocolata, se pun 2-3 cuburi de gheata, se toarna laptele, se pune toppingul de caramel, spuma de frappe si frisca. Inainte de servire se decoreaza cu topping caramel....
Retete de bauturi: Reteta numarul 11 din categoria bauturi calde
Se decoreaza interiorul paharului cu topping de ciocolata, se pun 2-3 cuburi de gheata, se toarna laptele, se pune toppingul de ciocolata, dupa care se pune spuma de frappe si apoi frisca. Inainte de servire se decoreaza cu topping caramel....
Retete de bauturi: Reteta numarul 12 din categoria bauturi calde