Se spala lamaile, portocalele si grapefruit-urile, dupa care sunt stoarse, apoi se curata ghimbirul de coaja si se da pe razatoarea cu ochiuri mici. Zaharul se pune la fiert impreuna cu 400 de grame de apa si sare de lamaie, dupa ce da in clocot se toarna ...
Retete de bauturi noi: Reteta numarul 9 din categoria siropuri
Se spala catina sub jet de apa se curata bine de crengute si frunze, dupa care se baga in storcatorul de fructe care o stoarce se separa semintele, este indicat ca aceasta operatiune sa se repete de doua ori. Sucul obtinut trebuie turnat intr-o sticla ...
Retete de bauturi: Reteta numarul 10 din categoria siropuri
Se spala murele, se scurg si se pun intr-un vas dupa care se adauga zaharul si se lasa 6 ore, insa trebuie amestecat din ora din ora. Apoi se omogenizeaza bine intr-un blender, se strecoara de seminte, se mai adauga un litru de apa si se pune la fiert ...
Retete de bauturi: Reteta numarul 11 din categoria siropuri
Se curata fructele, se spala si se zdrobesc cu mana. Daca fructele au seminte, acestea se scot. Se lasa la rece 10 ore, dupa care se pune amestecul de fructe intr-un tifon intins deasupra unei oale cu gura larga. Se lasa sa se scurga dupa care tifonul ...
Retete de bauturi: Reteta numarul 12 din categoria siropuri